header_banner_image
header_banner_image_mobile

Familievakantie in Zeeland

Wilt u genieten van een ontspannen familievakantie in Zeeland waar niets moet en alles mag? Wacht dan niet langer en boek uw accommodatie bij Vakantiehuis het Vleugelhof. We bieden ruimte voor groepen tot en met veertien personen met voldoende vertier voor jong en oud.


✅ De 18e eeuwse ervaring
✅ Centrale ligging in Zeeland
✅ Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een onvergetelijke familievakantie in Zeeland boeken

Centraal gelegen in het mooie Zeeland vindt u Vakantiehuis het Vleugelhof. Boekt u ons vakantiehuis voor een familieweekend in Zeeland? Dan geniet u zowel in als rondom de accommodatie van al het moois wat Zeeland te bieden heeft. Proef de sfeer van de authentieke inrichting van onze vakantieboerderij, waarin u teruggebracht wordt naar de achttiende eeuw. Het vakantiehuis laat niets te wensen over en biedt zelfs een ruime speelzolder voor de kinderen. U vindt bij ons groepsaccommodaties voor grote groepen, zoals:

Boek uw vakantie online of neem telefonisch contact met ons op

Vakantiehuis het Vleugelhof is de ideale uitvalsbasis om met een grote groep het mooie Zeeland te ontdekken tijdens een familievakantie. De mooiste dorpen, bezienswaardigheden en de zee liggen op korte reisafstand. Het vakantiehuis is vrij gelegen en heeft een ruime tuin van maar liefst 1500m². Onlangs zijn er twee douches en wastafels op de slaapkamers bij gekomen. Wilt u er zeker van zijn dat het vakantiehuis voor u nog vrij is? Boek dan snel. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of vul online het reserveringsformulier in.