header_banner_image
header_banner_image_mobile

Familieweekend in Zeeland

Wilt u een familieweekend in Zeeland plannen? Dan zit u bij ons bedrijf zeker goed. Vakantiehuis de Vleugelhof in Zeeland biedt namelijk diverse mogelijkheden tot een leuk familieweekend in de omgeving. Via onze mooie accommodaties kunt u uitstekend de regio ontdekken. Bekijk de beschikbare locaties online.


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een familieweekend in Zeeland plannen doet u bij ons bedrijf

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend in Zeeland? Bij ons vindt u een vakantiehuis voor 10 personen of vakantieboerderij voor 14 personen. Deze is volledig in de sfeer van de achttiende eeuw en met het comfort van nu. Zo is er gratis WiFi en satelliet-tv beschikbaar. Wilt u een weekendhuis boeken of wilt u juist een midweek weg met uw familie? Bij ons vakantiehuis is alles mogelijk. Onze locatie maakt het gemakkelijk om nabij gelegen bezienswaardigheden en locaties te bezoeken.

Boek uw weekendje weg bij ons vakantiehuis!

Als u een familieweekend wilt boeken in Zeeland, dan doet u dit natuurlijk bij ons. Heeft u al concrete plannen? Boek dan direct uw familieweekend in Zeeland. Zo voorkomt u dat deze periode reeds gereserveerd is. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of vul online het reserveringsformulier in.