header_banner_image
header_banner_image_mobile

Groepsaccommodatie in Zeeland

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? Dan is Vakantiehuis Vleugelhof de perfecte locatie voor u. Ons bedrijf heeft een pallet aan mogelijkheden beschikbaar voor een leuke vakantie in Zeeland en omgeving. In onze mooie accommodaties zult u zeker rust en ontspanning vinden, vanwaar u uitstekend de regio kunt ontdekken. Bekijk de beschikbare locaties online.


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Ontdek onze groepsaccommodatie in Zeeland

Wilt u gebruikmaken van een groepsaccommodatie in Zeeland voor familie of vrienden? Bij ons vindt u een vakantiehuis voor 10 personen of vakantieboerderij voor 14 personen. Deze locaties met hedendaags comfort zijn volledig ingericht volgens een achttiende-eeuwse stijl. Ze zijn voorzien van gratis WiFi en satelliet-tv. Twijfelt u over een familievakantie of een midweekvakantie met vrienden? Bij ons kunt u dit allemaal plannen. Onze locatie maakt het gemakkelijk om nabijgelegen bezienswaardigheden en locaties te bezoeken.

Boek uw groepsaccommodatie bij ons

Als u een groepsaccommodatie wilt huren, dan doet u dit uiteraard bij ons vakantiehuis. Heeft u al een indicatie welk weekend u wilt komen? Plaats dan direct uw boeking. Zo voorkomt u dat deze periode reeds gereserveerd is. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of vul online het reserveringsformulier in. Heeft u aanvullende vragen of speciale wensen? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen.