header_banner_image
header_banner_image_mobile

Algemene informatie over vakantiehuis het Vleugelhof

Vakantieboerderij Het Vleugelhof is een groepsaccommodatie geschikt voor 14 personen. Dit monumentale huis uit 1714 (zelfs nog voorzien van een originele bedstede ) straalt een oude, gezellige sfeer uit terwijl het ook compleet is ingericht met alle gemakken van deze tijd zoals interactieve TV en gratis WiFi. De woning is vrij gelegen met een tuin van zo'n 1.500 m².

Vanaf 1998 wordt de woning verhuurd als vakantieboerderij en zijn er meerdere upgrades uitgevoerd zodat deze voldoet aan de eisen van deze tijd. Tijdens de laatste verbouwing in 2018 zijn er twee douches en wastafels op de slaapkamers bijgekomen.

Vakantieboerderij Het Vleugelhof is een oude woning waarin vroeger nog een graanzolder zat. Deze hebben we omgebouwd tot een bovenverdieping met 5 ruime slaapkamers, een kinderbadkamer, twee douches en een apart toilet. Dit alles te bereiken via een trap die ook uitermate geschikt is voor ouderen. Op vijf slaapkamers staan boxsprings, op één slaapkamer staan twee stapelbedden. Beneden bevindt zich een tweede badkamer met een douche, wastafel en wc. Op de bovenste verdieping is een erg leuke speelzolder waar de kleintjes zich prima zullen vermaken.

Op onze boerderij (akkerbouwbedrijf) is ook een huisweide waarin hobbydieren lopen. De geitjes en kippen zullen u warm begroeten wanneer u uw groente-afval aan hun geeft. Kinderen kunnen zich ook lekker uitleven op het grote grasveld achter het huis. Hierin staat een grote lindeboom van zo'n 150 jaar oud waar een schommel en klimtouwen in gehangen zijn.

Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.