header_banner_image
header_banner_image_mobile

Culinaire verwennerij

Vakantietijd staat synoniem met Genieten met een hoofdletter G!
Dat snappen wij als geen ander en daarom hebben wat mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk is het mogelijk dat u buiten de deur gaat eten in één van de leuke gelegenheden die het gebied rijk is. Maar hoe leuk is het om een thuiskok in te huren... U heeft uw eigen privékok in de vakantieboerderij aan het werk die de meest fantastische gerechten maakt in onze ruime keuken. Of een heerlijk ontbijt laten cateren door een heuse ontbijtservice. Zeiden we al dat vakantie vieren genieten is?

Om in de vakantieboerderij van te genieten:

Ontbijtservice Muriël de Winter. Op aanvraag (viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en beschikbaarheid verwent Muriël de Winter u met een heerlijk Zeeuws ontbijt/brunch (zie bijlage).

Thuiskok Sjaak de Fouw. Hij komt graag voor u koken. Neem hiervoor z.s.m. contact met hem op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij kan dan met u overleggen welke mogelijkheden tegen welke prijs er zijn. 

Zie voor de mogelijkheden om eten thuis te laten bezorgen en leuke restaurantjes: https://www.vakantieboerderijzeeland.nl/nl/info/handige-adresjes.