header_banner_image
header_banner_image_mobile

Upgrade voor Het Vleugelhof

Upgraden, dat is een modern woord waarbij je bedoelt dat je iets beter maakt. En ondanks dat onze vakantiewoning de sfeer van honderden jaren geleden uitademt is 'upgrade' toch het eerste woord wat me te binnen schiet.

We hebben de vakantiewoninig net iets comfortabeler gemaakt, natuurlijk zonder de authentieke sfeer aan te tasten. Een voorbeeld daarvan is het sanitair, het is nu allemaal net wat ruimer zodat er ook met 12 mensen in het huis er geen wachttijden zijn.
Ook de slaapkamers zijn net wat handiger ingedeeld en voorzien van sanitair en sfeervolle accessoires.

Het was even stevig aanpakken maar het resultaat mag er dan ook zijn. Er zijn boven op vier slaapkamers authentieke wastafels aangelegd (met warm water...) in de badkamer boven is de douchebak vervangen door een superhandig kinderbad en er zijn 2 douches bijgekomen. Dit was samen met de wastafels een hele ingreep! Voor de luchtafvoer moest de hoogwerker er aan te pas komen om gaten in de (hele dikke!) buitenmuur te maken. Voor de wastafels moest de slankste installateur die we konden vinden tussen de verdiepingsvloeren kruipen om de waterleidingen en afvoeren aan te leggen. Alle wanden zijn opnieuw gesaust en de vloeren gelakt, de trap is geschilderd en ook beneden hebben we vloeren en wanden aangepakt. Tevens hebben we in de inrichting (ook op de slaapkamers) nog meer authentieke details toegevoegd. U kunt het resultaat bewonderen op de website maar nog leuker is het natuurlijk eens een weekend, midweek of vakantieperiode bij ons te verblijven.