header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een vakantieboerderij voor 14 personen

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in een vakantieboerderij met plaats voor 14 personen? Ons bedrijf biedt u diverse mogelijkheden tot het huren van een vakantieboerderij voor 14 personen. Bij Vakantiehuis het Vleugelhof vindt u alle comfort dat u zoekt, aangeboden in een authentieke achttiende-eeuwse setting. Weet u wanneer u op vakantie wilt? Reserveer dan snel uw plaats!


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een ontspannen vakantie in een sfeervolle vakantieboerderij voor 14 personen

In onze vakantieboerderij in Zeeland voor 14 personen bent u van alle gemakken voorzien. Jong en oud voelt zich hier volledig thuis en comfortabel. Op zowel de boven- als de benedenverdieping is sanitair geplaatst. De slaapkamers zijn op de bovenverdieping gesitueerd, en de trap is zo gemaakt dat deze ook prima te gebruiken is voor mensen die slecht ter been zijn. Op de zolder is een speelruimte voor kinderen ingericht. Vakantiehuis het Vleugelhof ligt centraal in Zeeland, waardoor de zee, leuke dorpen en bezienswaardigheden binnen 20 minuten met de auto te bereiken zijn. Bent u met minder dan 14 personen? Dit is geen probleem. U vindt bij ons namelijk ook vakantiehuizen voor 10 personen.

Boek uw vakantie gemakkelijk online of neem telefonisch contact met ons op

Wilt u dit jaar met familie of een groep vrienden een vakantie boeken in het mooie Zeeland? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat een ander de vakantieboerderij voor 14 personen al in de door u gewenste periode geboekt heeft. Reserveer dan ook snel uw plek en boek direct via het reserveringsformulier. U kunt telefonisch ook boeken via telefoonnummer 0113-352106. Heeft u speciale wensen? Neem dan ook gerust contact met ons op.