header_banner_image
header_banner_image_mobile

Vakantieboerderij in Zeeland

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij of vakantie in Zuid-Beveland in Zeeland? Vakantiehuis het Vleugelhof is een authentieke vakantieboerderij in Zuid-Beveland, Zeeland. Hier komt u volledig tot rust met een boerderijvakantie in een sfeer die u terugvoert naar de achttiende eeuw in Zeeland, Nederland. Het is de ideale locatie om tijd met uw familie door te brengen, gewoon in eigen land. Daarnaast kunt u hier de prachtige omgeving ontdekken. Bent u benieuwd wat voor accommodaties wij beschikbaar hebben? Bekijk de mogelijkheden online en vind vandaag nog uw ideale vakantie in Zeeland!


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Het ultieme vakantiegevoel in en rondom onze vakantieboerderij in Zeeland

Bent u benieuwd waarom u moet kiezen voor een boerderijvakantie in Zeeland, in Nederland? Een boerderijvakantie in Zeeland, Nederland is zeker een geschikte vakantiekeuze voor in eigen land. De vakantieboerderij van Vakantiehuis het Vleugelhof in Zeeland heeft een zeer centrale ligging in de provincie. Dit is de ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes, bijvoorbeeld naar het strand en de mooie Zeeuwse natuurgebieden. Ook verschillende prachtige dorpen en culturele bezienswaardigheden zijn snel en eenvoudig op de fiets of met de auto te bereiken. Vakantiehuis het Vleugelhof biedt een boerderijvakantie in Zuid-Beveland, Zeeland in Nederland met ruimte voor groepen tot en met veertien personen. Het is dan ook een ideale accommodatie om een familievakantie in door te brengen.

Boek uw vakantie online of neem telefonisch contact met ons op

Wilt u er even tussenuit met een boerderijvakantie in een vakantiehuis in Zuid-Beveland, Zeeland in Nederland, wellicht samen met familie of vrienden? Dan kunnen wij u zeker helpen. Bent u er klaar voor om het mooie Zeeland te ontdekken? Dan kiest u voor onze vakantieboerderij in Zeeland. Weet u al in welke periode u wilt boeken in Zeeland? Reserveer dan direct uw plaats. U kunt telefonisch boeken via telefoonnummer 0113-352106 of het online reserveringsformulier invullen. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe! Heeft u aanvullende vragen over de verschillende accommodaties die wij aanbieden of over bezienswaardigheden in de omgeving? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag bij alle vragen die u mogelijk heeft.