header_banner_image
header_banner_image_mobile

Vakantiehuis boeken in Zeeland

Wilt u een vakantiehuis of vakantieboerderij boeken in Zeeland en genieten van vakantie in eigen land en van de mooie provincie in het bijzonder? Dan kies u zonder twijfel voor Vakantiehuis het Vleugelhof. We bieden u een prachtige accommodatie aan, geheel in de sfeer van de achttiende eeuw. Voorkom dat een ander u al voor is en leg direct uw vakantie vast!


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een vakantiehuis boeken in Zeeland met maximaal comfort

Wanneer u een vakantiehuis of vakantieboerderij wilt boeken in Zeeland, kiest u voor Vakantiehuis het Vleugelhof. Onze ruime vakantieboerderij biedt plaats voor 14 personen. Hierdoor is onze vakantieboerderij ideaal voor familievakanties of een vakantie met een vriendengroep. U vindt bij ons ook een vakantiehuis voor 12 personen, ideaal voor wanneer u met een kleinere groep bent. Door de centrale ligging bent u in een mum van tijd bij de zee of de leukste dorpen en bezienswaardigheden van de provincie. Met vijf ruime slaapkamers, een kinderbadkamer, twee douches en een apart toilet is er in ons vakantiehuis aan comfort geen gebrek. De kinderen vermaken zich uitstekend op de ruime speelzolder. Natuurlijk bieden we u tijdens uw bezoek alle gastvrijheid. Wist u dat u in ons vakantieboerderij in Zeeland een eigen privékok kunt inhuren? Hij maakt voor u de meest fantastische gerechten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om buiten de deur te gaan eten in de originele Zeeuwse restaurants.

Boek uw vakantie via het online formulier of neem telefonisch contact met ons op

Wie een ruim vakantiehuis of authentieke vakantieboerderij wil boeken in Zeeland, boekt een vakantie bij Vakantiehuis het Vleugelhof! Weet u al wanneer u op vakantie wilt gaan, wacht dan niet te lang. Boek direct voordat iemand u voor is en ons vakantiehuis reeds geboekt heeft voor die periode. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of vul online het reserveringsformulier in.