header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een vakantiehuis in Zeeland voor 10 personen

Wilt u op vakantie met de familie of met een ander gezelschap en zoekt u een vakantiehuis of boerderij in Zeeland voor 10 personen? Dan is Vakantiehuis het Vleugelhof zeker iets voor jullie. Wij bieden een complete vakantieboerderij voor 10 personen midden in Zeeland, dat geschikt is voor jong en oud. Leg direct uw vakantie vast!


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een authentiek vakantiehuis of boerderij voor 10 personen in Zeeland boeken

Vakantiehuis het Vleugelhof is een vakantieboerderij in Zeeland die geschikt is voor 10 personen. Sterker nog, we bieden plaats voor maximaal 14 personen. Dit vakantiehuis en boerderij in Zeeland dat u voor 10 personen kunt boeken, ademt nog de authentieke sfeer van de achttiende eeuw zonder dat het u aan de behoeften van nu ontbreekt. Daarnaast hebben we ook een vakantiehuis voor 12 personen. Zo zijn er onlangs twee douches en wastafels op de slaapkamers bij gekomen. Voor de kinderen is er een ruime speelzolder aanwezig en in de zomer vermaken zij zich in de tuin van maar liefst 1500m² groot.

Van alle gemakken voorzien

Wilt u op familievakantie in een boerderij voor 10 personen? In de sfeervolle Vakantieboerderij het Vleugelhof komt u zeker niets tekort. De oude graanzolder is omgebouwd tot een bovenverdieping waar u vijf slaapkamers, een kinderbadkamer, twee douches en een apart toilet vindt. Ook ouderen kunnen via de trap de bovenverdieping probleemloos bereiken. Eén slaapkamer bevat stapelbedden, de overige kamers zijn voorzien van boxsprings. Op de begane grond is een tweede badkamer met een douche, wastafel en wc voor u geplaatst. Tevens bieden we u gratis WiFi en satelliet-tv in onze schitterende vakantieboerderij.

Boek uw vakantieboerderij voor 10 personen online

Onze vakantieboerderij voor 10 personen in Zeeland heeft een centrale ligging in de provincie. Het is dan ook een uitstekende uitvalsbasis om al het moois in de omgeving te ontdekken. Wilt u uw vakantie doorbrengen op onze vakantieboerderij met 10 personen? U kunt telefonisch boeken via telefoonnummer 0113-352106 of eenvoudig online een reservering plaatsen.