header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een vakantiehuis in Zeeland voor 12 personen

Zoekt u een vakantiehuis of vakantieboerderij in Zeeland voor 12 personen? Ons vakantiehuis in Zeeland voor 12 personen is ideaal om voor een familievakantie te boeken of met een groep vrienden een vakantie in door te brengen. Ongeacht de samenstelling van uw gezelschap, iedereen is hier op zijn plaats. Wilt u hier uw vakantie boeken? Wees er snel bij!


✅ De 18e eeuwse ervaring
✅ Centrale ligging in Zeeland
✅ Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Optimaal genieten in een vakantiehuis in Zeeland voor 12 personen

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij of vakantiehuis voor 12 personen in Zeeland? Zeeland is een schitterende provincie met voor ieder wat wils. Ons vakantiehuis voor 12 personen is centraal gelegen en biedt een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Of u nu cultuur wilt snuiven of uit wilt waaien op het strand; alles is in maximaal 20 minuten met de auto te bereiken. In ons vakantiehuis vindt u vijf ruime slaapkamers, een kinderbadkamer, twee douches, een apart toilet en een ruime speelzolder voor kinderen. De bovenverdieping is via een trap te bereiken, die ook geschikt is voor gasten die slecht ter been zijn. Naast een vakantiehuis of vakantieboerderij voor 12 personen, bieden wij u ook ander alternatieven in Zeeland, zoals:

Boek uw vakantie vandaag nog online

Ons authentieke vakantiehuis ademt nog de sfeer van de achttiende eeuw en heeft tegelijkertijd alle voorzieningen die u gewend bent. Weet u al wanneer u op vakantie wilt? Boek dan direct. Zo voorkomt u teleurstellingen omdat iemand u al voor is. U kunt telefonisch boeken via 0113-352106 of vul online het reserveringsformulier in. Neem ook contact met ons op als u vragen heeft over uw verblijf.