header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een vakantiehuis in Zeeland voor 14 personen

Bent uop zoek naar een vakantiehuis voor 14 personen in Zeeland? Vakantiehuis het Vleugelhof is een vakantiehuis in Zeeland voor groepen van maximaal 14 personen. Door de centrale ligging heeft u in dit 14-persoonsvakantiehuis de zee, de mooiste dorpen en bezienswaardigheden in Zeeland op korte reisafstand. Geniet van rust en ruimte en boek direct uw vakantie!


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een comfortabel verblijf in ons vakantiehuis in Zeeland voor maximaal 14 personen

Bent u op zoek naar een 14-persoonsvakantie huis als accommodatie voor uw familievakantie in Zeeland? Voor een vakantiehuis in Zeeland voor 14 personen kiest u voor Vakantiehuis het Vleugelhof. Onze accommodatie is geschikt voor jong en oud. De trap is ook zeer geschikt voor ouderen en leidt naar de bovenverdieping met vijf ruime slaapkamers, een kinderbadkamer, twee douches en een apart toilet. Op de zolder is een speelruimte voor kinderen gemaakt. Op de benedenverdieping is ook nog een tweede badkamer met een douche, wastafel en wc te vinden. Geniet van de rust van dit vrij gelegen vakantiehuis met een tuin van 1500m2. Wilt u huisdieren meenemen? Ook dit is mogelijk in overleg met ons. Naast een 14-persoonsvakantiehuis boeken in Zeeland kunt u bij ons ook terecht voor een vakantiehuis voor 12 personen.

Boek uw 14-persoonsvakantiehuis in Zeeland vandaag nog!

Ons vakantiehuis voor 14 personen is een sfeervolle boerderij in Zeeland met de sfeer van de achttiende eeuw en met het comfort van nu. Zo is er gratis WiFi en satelliet-tv beschikbaar. Heeft u concrete plannen? Boek dan direct ons 14-persoonsvakantiehuis in Zeeland om te voorkomen dat deze periode reeds gereserveerd is. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of online het reserveringsformulier invullen.