header_banner_image
header_banner_image_mobile

Weekendhuis in Zeeland

Wilt u een weekendhuis reserveren in Zeeland? Dan zit u bij Vakantiehuis Vleugelhof zeker goed. Ons bedrijf in Zeeland biedt namelijk diverse mogelijkheden tot een leuke vakantie in de omgeving. Via onze mooie accommodaties kunt u uitstekend de regio ontdekken. Bekijk de beschikbare locaties online.


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Een weekendhuis in Zeeland huurt u bij ons

Bent u op zoek naar een weekendhuis in Zeeland? Bij ons vindt u een vakantiehuis voor 10 personen of vakantieboerderij voor 14 personen. Deze is volledig in de sfeer van de achttiende eeuw en met het comfort van nu. Zo is er gratis WiFi en satelliet-tv beschikbaar. Wilt u een vakantieboerderij boeken voor een familieweekend? Wellicht wilt u juist een midweekvakantie. Bij ons vakantiehuis is alles mogelijk. Onze locatie maakt het gemakkelijk om nabij gelegen bezienswaardigheden en locaties te bezoeken.

Boek uw weekendje weg bij ons vakantiehuis!

Als u een weekendhuis wilt boeken in Zeeland wilt boeken, dan doet u dit natuurlijk bij ons. Heeft u al concrete plannen voor welk weekend u wilt komen? Plaats dan direct uw boeking. Zo voorkomt u dat deze periode reeds gereserveerd is. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of via het reserveringsformulier. Heeft u aanvullende vragen of speciale wensen? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen.