header_banner_image
header_banner_image_mobile

In Zeeland een midweek op vakantie

Wilt u graag Zeeland ontdekken en een midweek op vakantie? Dan is Vakantiehuis Vleugelhof het bedrijf voor u. Wij bieden u namelijk een pallet aan mogelijkheden tot een leuke vakantie in Zeeland en omgeving. In onze mooie accommodaties zult u zeker rust en ontspanning vinden, van waar u uitstekend de regio kunt ontdekken. Bekijk de beschikbare locaties online.


De 18e eeuwse ervaring
Centrale ligging in Zeeland
Vakantiehuis voor 10 personen of meer

Wenst u graag meer informatie over onze vakantieboerderij?

Ontdek Zeeland: een midweek op vakantie in ons vakantiehuis

Bent u op zoek naar een locatie in Zeeland om een midweek op vakantie te gaan? Bij ons vindt u een vakantiehuis voor 10 personen of vakantieboerderij voor 14 personen. Deze locaties zijn volledig in het thema van de achttiende eeuw, maar echter wel met hedendaags comfort. Zo is er gratis WiFi en satelliet-tv beschikbaar. Wilt u een vakantieboerderij boeken in zeeland voor een midweek op vakantie? Wellicht wilt u juist een weekendvakantie. Bij onze groepsaccommodatie is dit allemaal mogelijk. Onze locatie maakt het gemakkelijk op nabij gelegen bezienswaardigheden en locaties te bezoeken.

Boek uw midweekvakantie bij ons

Als u een vakantie voor een midweek wilt boeken in Zeeland, dan doet u dit natuurlijk bij ons. Heeft u al een indicatie wanneer u op vakantie gaat?  Plaats dan direct uw boeking. Zo voorkomt u dat deze periode reeds gereserveerd is. U kunt telefonisch boeken via het telefoonnummer 0113-352106 of vul online het reserveringsformulier in. Heeft u aanvullende vragen of speciale wensen? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen.